vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

3.800 kr.

Lad dig forføre af vores livlige kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en atmosfærisk stemning og nyd en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767880 Kategori:

Oplev en drømmende nattesøvn i den fortryllende vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå. Dyk ned i en verden af komfort og stil med denne ekstravagante seng, der vil blive det oplagte midtpunkt i dit soveværelse.

Med et enkelt og rent udseende sikrer det slidstærke stof både åndbarhed og holdbarhed. Du får ikke kun en seng, men også en praktisk og justerbar sengegavl, der tilbyder den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Skab en atmosfære af magi og mystik med den farverige og stemningsfulde LED-strip, der lyser op i mørket. Ikke nok med det, kan du også nyde fordelene ved en madras med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og optimal tilpasningsevne. De absorberer støj og stød ved bevægelse, så du får uforstyrret søvn hver nat.

For at øge komforten yderligere er den hudvenlige topmadras både blød og behagelig. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne seng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning for nem installation. Her kan du også klippe den del, der er markeret med et saksesymbol, og USB’en vil fortsat fungere perfekt. Vær dog opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømforsyning ikke er inkluderet.

Med dimensioner på 203 x 144 x 78/88 cm (L x B x H) er sengen perfekt til at tilføje en stilfuld touch til dit soveværelse. Madrassen måler 140 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 140 x 200 x 5 cm (B x L x H). Med en længde på 55 cm er LED-stripen ideel til at sprede lys langs sengens længde.

Pakken inkluderer alt, du har brug for til at skabe dit drømmesovemiljø: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl, 1 x madras, 1 x topmadras og 2 x LED-strip. Tag springet og træd ind i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå.

Scroll to Top