vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.190 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL’s kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og lækker lysegrå stof får du en seng, der kombinerer æstetik og luksus for en uovertruffen søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767882 Kategori:

Drøm så sødt, i denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Den er ikke kun et fantastisk sted at sove, men den tilføjer også et stilfuldt og moderne touch til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt stof med en lysegrå farve, der tilføjer elegance til rummet. Stoffet er både åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen vil bevare sit smukke udseende i lang tid.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt indstille den til den ønskede højde og få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Men lad os tale om det, der virkelig gør denne seng til noget særligt – LED-lyset. Med den farverige LED-strip kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Det er den perfekte måde at tilføje lidt magi til dine nætter og skabe en afslappende og behagelig stemning.

Men komfort er også en vigtig faktor, når det kommer til en seng. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. De sikrer ikke kun en behagelig nattesøvn, men absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

For at give dig den ultimative komfort er der en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk. Denne topmadras tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvn og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet.

Vi vil også gerne minde dig om, at denne seng leveres med en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Så hvis du leder efter den perfekte seng, der kombinerer stil, komfort og en unik LED-oplevelse, så er denne kontinentalseng med LED-lys det, du har ledt efter. Gør drømmene til virkelighed og køb denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top