vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkegrå

4.113 kr.

Eksklusivt design møder ultimativ komfort. Oplev den luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en stemningsfuld atmosfære og forkæl dig selv med en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767883 Kategori:

Glæd dig til en ultimativ søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Denne seng vil være midtpunktet i dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Denne kontinentalseng er ikke bare utrolig stilfuld, men den er også blevet designet med tanke på komfort og holdbarhed. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, så den vil beholde sit elegante udseende i lang tid.

Sengens sengegavl kan justeres i højden og giver fantastisk støtte til din ryg, når du sidder oprejst i sengen for at læse eller se tv. Så slipper du for ubehag i ryggen, når du nyder din tid i sengen.

Et af denne sengs unikke træk er det farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte farve og lysstyrke efter humør og præference, og det vil helt sikkert skabe en hyggelig og afslappende stemning.

Med indbyggede pocketfjedre i madrassen tilbyder denne seng en fantastisk støtte og tilpasning til din krop. De individuelle pocketfjedre har en utrolig holdbarhed og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

Topmadrassen er også helt enestående med sit hudvenlige stof, der gør den blød og komfortabel at ligge på. Du kan være helt sikker på en behagelig og afslappende søvn.

Pakken inkluderer alt, hvad du har brug for til at opstille sengen, og brugermanualen sikrer en nem og bekvem montering. Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager.

Så gør din søvn til noget ekstraordinært og forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du vil vågne op hver morgen med fornyet energi og kunne starte dagen med et smil på læben.

Scroll to Top