vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

4.421 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegante LED-lys, stilfuldt stof og en komfortabel 180×200 cm størrelse, bliver god søvn nu både smukt og behageligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767913 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm. Denne seng er ikke bare et sted at hvile dit hoved, den er også et æstetisk fokuspunkt i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er ikke kun stilfuld, den er også yderst holdbar med sit slidstærke stof. Det åndbare materiale sikrer en behagelig søvn, nat efter nat. Du vil elske det enkle og rene look, der passer perfekt ind i enhver indretning.

Sengens justerbare sengegavl giver dig fuld kontrol over din komfort, da den kan indstilles i højden. Hvad end du læser en god bog eller ser din yndlingsserie, vil du opleve fremragende rygstøtte som aldrig før.

Det er svært ikke at blive imponeret over LED-lysstriben på sengen – den skaber en fantastisk atmosfære i dit soveværelse. Med forskellige farveindstillinger er denne lysstrip med til at skabe en unik og hyggelig stemning.

Men komforten stopper ikke her. Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne. Den absorberer støj og stød og sikrer, at du får den bedst mulige søvn.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk giver dig en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Blødheden gør det svært ikke at fordybe sig i ro og afslapning.

Vi sørger for, at din seng når dig sikkert og hurtigt. En brugermanual følger med for nem montering, og vi har gjort det nemt for dig ved at klippe det nødvendige uden saksesymbol. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men den kan tilsluttes for endnu mere funktionalitet.

Mål: Sengen måler 203 x 180 x 78/88 cm (L x B x H), madrassen måler 180 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 180 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Hop ind i en verden af komfort og stil med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Den vil forvandle dit soveværelse til et fristed af ren afslapning og luksus. Skynd dig at bestille og oplev søvnen af dine drømme.

Scroll to Top