vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkebrun

2.876 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng. Det unikke LED-lysdesign og den behagelige stofbeklædning giver dig det perfekte sovemiljø. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768009 Kategori:

Lad dig forføre af en god nattesøvn med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed i dit soveværelse og give dig den ultimative søvnoplevelse.

Vi har ikke gået på kompromis med kvaliteten af denne seng. Den er ikke blot flot at se på, men også slidstærk med sit elegante stof i en mørkebrun farve. Stoffet er ikke kun åndbart, men også ekstremt holdbart.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun et stilfuldt udtryk, men også fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en spændende bog eller se fjernsyn.

Oplev magien ved farverigt LED-lys, der lyser op i mørket. Skab en beroligende atmosfære i dit soveværelse og nyd et øjeblik af ro og afslapning takket være den integrerede LED-strip.

Kernen i sengen er madrassen med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er kendt for deres høje kvalitet, der sikrer lang holdbarhed og optimal tilpasningsevne. Du vil opleve en fantastisk støtte, uanset din soveposition. Desuden absorberer pocketfjedrene lyde og stød, hvilket minimerer eventuelle forstyrrelser.

Vores hudvenlige topmadras er lavet med et blødt og behageligt stofbetræk, der øger komforten og beskytter din madras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men lad det ikke afskrække dig fra at opleve den sublime komfort, som vores madras tilbyder.

Vi har tænkt på alle detaljer i designet af denne seng. Den kommer med en brugermanual, der gør montering til en leg. Du kan tilpasse længden på LED-stripen ved hjælp af den tilhørende saksesymbol. Og husk, selvom sengen har et USB-stik, så inkluderer vi ikke den certificerede 5V USB-strømkilde.

Vores produkt indeholder: Sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Alt, hvad du har brug for til en god nattesøvn.

Gør din søvn til en luksuriøs og behagelig oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab din egen personlige oase og lad søvnen blive den mest forfriskende del af din dag.

Scroll to Top