vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

2.620 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Ekstraordinært komfortabel, stilfuld mørkegrå stofdesign og indbyggede LED-lys skaber en fantastisk atmosfære. Soveværelset bliver dit private oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770022 Kategori:

Vil du gerne opleve den ultimative komfort og stil? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg til dit soveværelse. Denne seng vil ikke bare give dig en god nattesøvn, men også tilføje et strejf af elegance og modernitet til din indretning.

Fremstillet af slidstærkt stof, har denne seng et enkelt og rent udseende, der både er åndbart og holdbart. Du kan også indstille sengegavlen i den ønskede højde, hvilket giver dig en optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt – denne seng har også en farverig LED-strip, der vil skabe en atmosfære af afslapning og hygge i dit soveværelse. Med et tryk på en knap kan du vælge din foretrukne farve og tilpasse lyset efter dine behov.

Men komforten stopper ikke der. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød og giver dig en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er også hudvenlig og behagelig, og den beskytter madrassen samtidig.

Derudover er denne seng nem at montere med den medfølgende brugermanual. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men sengen har et USB-stik tilgængeligt, der kan bruges som en ekstra bekvemmelighed.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er det ultimative valg, når det kommer til komfort, stil og funktionalitet. Giv dig selv den søvnoplevelse, du fortjener, og forvandl dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted. Bestil din kontinentalseng i dag og begynd rejsen mod en fantastisk nattesøvn.

Scroll to Top