vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

2.941 kr.

Opdag den ultimative soveoplevelse. vidaXL kontinentalseng kombinerer stil og komfort med et elegant LED-lysdesign. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770063 Kategori:

Drøm dig ind i en himmelsk søvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er ikke kun et funktionelt sovemøbel, den er også et fantastisk fokuspunkt i dit soveværelse.

Lad os starte med det slidstærke stof, som sengen er betrukket med. Denne kvalitetsstof sikrer ikke kun et rent og elegant look, det er også åndbart og holder til langvarig brug. Du kan være sikker på, at denne seng vil være hos dig i mange år.

Den praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den kan tilpasses efter dine individuelle behov. Uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se tv, giver sengegavlen en fremragende rygstøtte. Så nu kan du nyde en god film eller fordybe dig i en spændende bog uden at bekymre dig om ubehag.

Men lad os tale om det mest spektakulære ved denne kontinentalseng – det farverige LED-lys. Du kan skabe et unikt og fortryllende atmosfære i dit soveværelse, når lyset tændes. Lad LED-stripen stråle og omdanne din seng til din egen personlige oase af ro og afslapning.

Lad os nu dykke ned i madrassen. Denne seng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en høj holdbarhed, de tilpasser sig også perfekt til din krop, så du kan få den bedst mulige søvn. Du vil blive overrasket over, hvor godt minimerer støj og gør søvnen endnu mere behagelig.

For ekstra komfort er der en hudvenlig topmadras inkluderet. Betrækket på denne madras er blødt og behageligt mod din hud. Du kan nyde den bløde komfort og samtidig beskytte din madras mod støv og snavs.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet fjernet. Men lad os forsikre dig om, at denne seng er nem at montere takket være den medfølgende brugermanual. Du kan også klippe LED-strippen, hvis det er nødvendigt, men den vil stadig fungere som før. Det er dog vigtigt at bemærke, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Hop ind i drømmeland på vores mørkebrune stofseng, der er fremstillet af holdbare materialer som 100% polyester, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Med målene 203 x 90 x 78/88 cm (L x B x H) er denne seng perfekt til et enkelt soveværelse.

Den medfølgende madras måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H) og er fyldt med komfortable pocketfjedre og skum. Topmadrassen er også inkluderet og måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H). Du vil elske den hvide farve og det bløde betræk af 100% polyester.

Længden på den farverige LED-strip er 55 cm, og den leveres med en USB-ledning på 150 cm og et strømkabel på 30 cm. Du kan klippe LED-strippen, så den passer præcist til dit soveværelse.

Forkæl dig selv med denne drømmeseng inklusive sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Gør dit soveværelse til dit personlige tilflugtssted og lad denne kontinentalseng med LED-lys tage din søvnoplevelse til nye højder.

Scroll to Top