vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkebrun

2.966 kr.

Oplev ultimativ komfort i stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den luksuriøse stofbeklædning og det elegante mørkebrune design vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770094 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof. Denne seng vil helt sikkert tage dit soveværelse til et nyt niveau af luksus og komfort.

Denne seng er ikke kun et praktisk sted at hvile dit hoved. Det er også et æstetisk fokuspunkt, der tilføjer en sofistikeret atmosfære til dit rum. Det slidstærke stof har en ren og moderne udstråling og er både åndbart og holdbart.

Med den praktiske indstillelige sengegavl kan du finde den perfekte rygstøtte til at læse eller se tv. Ingen flere ubehagelige stillinger – denne sengegavl giver optimal komfort og støtte.

Og lad os ikke glemme LED-lyset. Med den farverige LED-strip kan du skabe en magisk atmosfære i dit soveværelse. Vælg mellem forskellige farver og tilpas lyset efter dit humør.

Men det handler ikke kun om udseendet – denne seng er også utroligt komfortabel. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropskontur og absorberer stød og støj. Det er den perfekte kombination af holdbarhed og komfort.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver dig den ekstra blødhed, du fortjener. Det er det perfekte sted at hvile dit hoved og falde i søvn.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er nem at montere med den medfølgende brugermanual. Og selvom den har et USB-stik til LED-lyset, skal du bare sørge for at have en 5V USB-strømkilde (certificeret), som ikke er inkluderet.

Skab dit drømmesoveværelse med denne fantastiske kontinentalseng. Din søvnkvalitet vil aldrig være den samme igen. Bestil i dag og nyd søvnen i stil.

Scroll to Top