vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

3.681 kr.

Gør din søvnoplevelse unik med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og stilfuldt mørkebrunt stof er det den perfekte kombination af komfort og elegance. Oplev den ultimative søvnkomfort i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770156 Kategori:

Drøm dig væk til en god nattesøvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkebrun farve. Denne kontinentalseng vil blive omdrejningspunktet i dit soveværelse og tilføre en unik og stilfuld atmosfære.

Det slidstærke stof giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt. Du vil føle dig tryg og komfortabel, når du ligger i denne seng.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte kombination af komfort og funktionalitet.

Gør dine nætter mere farverige med den indbyggede LED-strip i sengen. Du kan skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære ved at vælge mellem forskellige farver. Lad lyset guide dig til en afslappende søvn.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Du kan være sikker på at vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

For ekstra komfort er der en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt betræk. Denne madrasbeskytter er perfekt til at opretholde en god hygiejne og sikrer dig en endnu mere behagelig søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Livet er fyldt med lyspunkter, og vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er et af dem. Skab en stemning af ren luksus og stil i dit soveværelse med denne helt fantastiske seng. Husk, at sengen leveres med en brugermanual for nem montering, og at du bør købe en 5V USB-strømkilde separat for at kunne bruge den indbyggede USB-port.

Vil du opleve ultimativ komfort og æstetisk nydelse? Så invester i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – en seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af skønhed og velvære. Bestil den i dag og vågn op til en ny dag med fornyet energi og glæde.

Scroll to Top