vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof lysegrå

2.659 kr.

Oplev ultimativ luksus i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Med LED-lys, stilrent design og forbedret komfort er dette sengen, der gør din søvnoplevelse helt unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771021 Kategori:

Bring en luksuriøs atmosfære ind i dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil tage dit soveværelse til et helt nyt niveau af elegance og komfort.

Med sit enkle og stilfulde design vil denne seng blive det absolutte fokuspunkt i dit rum. Det slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og langtidsholdbart. Din seng vil forblive frisk og lækker i lang tid fremover.

En ekstra bonus ved denne seng er den praktiske sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Denne fleksible funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv i sengen. Ingen forkølede ryggen eller ubehagelige stillinger. Her får du den ultimative komfort og støtte.

Vores kontinentalseng leveres også med en farverig LED-strip, der giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse. Lyset kan justeres efter dine ønsker og humør. Skab et beroligende og romantisk lys om aftenen eller et energisk og kreativt lys om morgenen. Valget er dit.

Men komforten stopper ikke der. Den indbyggede madras er udstyret med holdbare pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelse. Du kan vende og dreje dig uden at genere din partner. Og topmadrassen er lavet med en hudvenlig og blød overflade, der vil forkæle dig, hver gang du lægger dig til at sove.

Vi har tænkt på de små detaljer for at gøre din oplevelse endnu bedre. Vores kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Du har også fuld fleksibilitet til at klippe LED-lyset for at tilpasse det præcis efter dine behov. Og du behøver ikke bekymre dig om strømtilslutning, da en USB-tilslutning er inkluderet.

Tag dit soveværelse til et nyt niveau med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener den ultimative komfort og en enestående oplevelse. Gå ikke glip af chancen for at eje denne luksuriøse seng til en overkommelig pris. Gør dit soveværelse til et magisk sted, hvor komfort og stil mødes.

Scroll to Top