vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof gråbrun

2.884 kr.

Få luksuriøs komfort og atmosfærisk belysning med vores eksklusive kontinentalseng. Opgrader dit soveværelse med stil og nyd en god nats søvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771048 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og et soveværelse fyldt med stil? Da er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys lige noget for dig. Denne seng bliver ikke kun dit nye yndlingssted at sove, men vil også tilføje æstetik og elegance til dit rum.

Vi har tænkt på hver eneste detalje for at sikre, at du får den bedste komfort og stil. Den slidstærke, gråbrune stofbeklædning giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at den er åndbar og langtidsholdbar. Den justerbare sengegavl er både praktisk og komfortabel, da den kan tilpasses efter dine behov og giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng kommer også med et farverigt LED-lys, der kan give dit soveværelse den perfekte stemning i mørket. Lad dine drømme blive oplyst af en sprudlende og farverig atmosfære.

Når det kommer til komfort, er vores madras udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Topmadrassen er skinnesyg og hudvenlig, hvilket sikrer den ultimative blødhed og komfort.

For at gøre det nemt for dig, kommer vores kontinentalseng med en brugermanual, der guider dig trin for trin gennem monteringen. Bemærk venligst, at nogle dele kan klippes for at tilpasse sengen til dine behov, men USB-delen vil stadig fungere som den plejer. Den certificerede 5V USB-strømkilde er dog ikke inkluderet.

Så hvorfor vente? Giv dig selv den ultimative soveoplevelse og opgrader dit soveværelsesdesign med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Din søvn og dit niveau af stil vil aldrig være det samme igen.

Scroll to Top