vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.015 kr.

Oplev fantastisk komfort og stil med vores unikke vidaXL kontinentalseng. Med LED-lys og luksuriøs polstring i gråbrun stof, er denne seng det perfekte valg for dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765739 Kategori:

Dyk ned i drømmenes verden med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende nuance af gråbrun. Denne seng er ikke kun et møbel, det er en oplevelse.

Lad os starte med stoffet – det er både slidstærkt og åndbart, og det tilføjer et elegant og rent look til dit soveværelse. Med sin justerbare sengegavl får du ikke kun en perfekt rygstøtte, men også muligheden for at tilpasse sengen efter dine ønsker og behov. Forestil dig at sidde op i sengen og nyde din yndlingsbog eller se en god film, mens sengegavlen er perfekt indstillet for maksimal komfort.

Men der er mere end det. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der vil skabe en magisk atmosfære i mørket. Forestil dig at gå til ro i et eventyrligt lys, der fylder dit soveværelse med ro og harmoni.

Nu over til komforten. Vi har sørget for at inkludere en madras med pocketfjedre i vores kontinentalseng. Disse fjedre er kendt for deres exceptionelle kvalitet, der sikrer holdbarhed og tilpasningsevne ud over det sædvanlige. De absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du kan bevæge dig rundt uden at forstyrre din partner.

Vores hudvenlige topmadras er den perfekte komplementære detalje til din seng. Den er blød og behagelig at ligge på, og dens slidstærke stofbetræk giver den en ekstra touch af elegance. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Sammenpakket med kærlighed og omhu, vil vores kontinentalseng være din ultimative sovende helle. Tag noter fra vores brugermanual for en let montering, og husk at en certificeret 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men LED-strips fungerer stadig uden problem.

Tag det næste skridt i din søvnoplevelse og forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener kun det bedste, og denne seng vil tage dig med på en drømmerejse, du aldrig vil glemme.

Pakken inkluderer:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 1 x LED-strip

Scroll to Top