vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.172 kr.

Skab den ultimative søvnoase med vores luksuriøse kontinentalseng. Det cremefarvede stof og det indbyggede LED-lys skaber en afslappende atmosfære i dit soveværelse. Søvn i stil, hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765740 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og moderne elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst fristed, hvor du kan hvile og genoplade energi.

Stoffet, der er brugt i denne seng, er både slidstærkt og åndbart. Med sit enkle og elegante udseende tilføjer det et sofistikeret touch til din indretning. Justerbar sengegavl sikrer optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med din yndlingsbog eller se dine foretrukne tv-shows.

Udover sin stilsikre udformning er denne seng også udstyret med farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære og gør enhver nattesøvn til en unik oplevelse.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og langvarige holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig præcist til din krop og absorberer effektivt eventuelle stød og bevægelser, så du vil sove fredeligt uden at blive forstyrret.

En hudvenlig topmadras fuldender denne fantastiske seng og tilføjer ekstra blødhed og komfort.

Bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres efter Åbnede emballagen af hygiejniske årsager.

Livet handler om detaljer, og vores vidaXL kontinentalseng opfylder dette til fulde. Den leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der sikrer, at du nemt og hurtigt kan samle sengen.

Lad os ikke glemme, at vores seng også er udstyret med en indbygget USB-port til bekvem opladning af dine elektroniske enheder. Du behøver aldrig bekymre dig om et lavt batteri igen. Bemærk, at 5V USB-strømforsyningen ikke er inkluderet i pakken.

Oplev luksus og komfort på et helt nyt niveau med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør dine drømme til virkelighed og vær klar til en god nat og en endnu bedre dag.

Scroll to Top