vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkebrun

3.592 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Skab en unik stemning i dit soveværelse og vågn op til en god start på dagen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765769 Kategori:

Drøm dig væk til en god nattesøvn med vores fortryllende vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkebrun. Denne seng vil være det perfekte fokuspunkt i dit soveværelse og sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med sit slidstærke stof i en elegant mørkebrun farve kombinerer denne seng stil og funktionalitet på bedste vis. Stoffet er ikke blot åndbart, men også yderst holdbart, så du kan nyde godt af sengen i mange år fremover.

Et praktisk træk ved denne seng er den justerbare sengegavl, der giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og hygge dig med en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier på TV. Det er en luksus, der vil gøre dit soveværelse til et oase af komfort.

Oplev en ekstra dimension af elegance og hygge, når du tænder det farverige LED-lys langs sengens ramme. Lad lyset skabe en beroligende atmosfære og forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

For ultimativ komfort er denne seng udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres enestående kvalitet og tilpasningsevne, der sikrer en optimal støtte til din krop og reducerer støj og stød, når du vender og drejer dig.

Et ekstra lag af luksus tilføjes med den hudvenlige topmadras, der er behagelig og blød. Topmadrassen har et slidstærkt betræk og forbedrer din søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sikrer dog, at du får en brugervenlig monteringsvejledning med i pakken, så du hurtigt kan få glæde af din nye seng.

Med et moderne LED-strip og USB-stik har vi tænkt på alle detaljer i vores design. Vær dog opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke medfølger.

Oplev selv denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkebrun og transformér dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top