vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå

3.683 kr.

Oplev ultimativt luksus i din soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante design, det indbyggede LED-lys og den behagelige stofoverflade vil forvandle din søvn til en oplevelse du aldrig vil glemme.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765805 Kategori:

Dyk ned i en verden af komfort og æstetik med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng er mere end bare et sted at sove – det er et statement om stil og luksus i dit soveværelse.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, giver et rent og enkelt look, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt over for slid. Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

For at tilføre et helt unikt touch til din atmosfære er sengen designet med farverige LED-lys langs sengekanten. Du kan skabe en magisk stemning i rummet og skiftende farver for at tilpasse din stemning og stil.

Når det kommer til komfort, er denne kontinentalseng udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet. De individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du får en rolig og uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og blødt stof, der sikrer ultimativ komfort og en tryg søvnoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Vi giver dig mulighed for at tilpasse denne seng, så den passer perfekt til dine behov. Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen let og ubesværet. Du kan også klippe LED-lysbåndet til, hvis du ønsker en tilpasset længde.

Fuldend dit soveværelse med vores kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne seng tilbyder en perfekt balance mellem stil, komfort og funktionalitet. Skab dit eget personlige fristed og nyd de mange fordele, denne seng har at tilbyde. Vælg kvalitet, vælg komfort, vælg livet med vores kontinentalseng.

Scroll to Top