vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

3.918 kr.

Gør dine drømme til virkelighed med vores luksuriøse kontinentalseng. Udstyret med elegant LED-lys og polstret i stilfuldt sort stof – den ultimative kombination af komfort og æstetik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765807 Kategori:

Vil du opleve en ultimativ soveoplevelse? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof kan du gøre drømme til virkelighed. Denne seng vil bringe et strejf af luksus og elegance til dit soveværelse, samtidig med at den giver dig den bedste komfort, du nogensinde har oplevet.

Sengens slidstærke stof i sort udstråler enkelthed og elegance, mens det samtidig er åndbart og slidstærkt. Den justerbare sengegavl tilbyder den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Med de farverige LED-lysstrips kan du skabe en atmosfære af lys og farve, der forvandler dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Men komforten stopper ikke her. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder dig en høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at den tilpasser sig perfekt til din krop. De individuelle fjedre absorberer støjen og stødene, når du bevæger dig i sengen, og sikrer en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet, på grund af hygiejniske årsager.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men den integrerede USB-forbindelse sikrer, at du altid har en praktisk opladningsmulighed inden for rækkevidde.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den vil være en statement-piece i dit soveværelse med sit moderne design og høje kvalitet. Oplev den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet og lad denne seng være det sidste du tænker på, før du drømmer sødt.

Scroll to Top