vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

3.569 kr.

Skab luksus og romantik i dit soveværelse med denne eksklusive kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og det elegante stofdesign giver en perfekt kombination af komfort og stil. Start hver dag med et smil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765831 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du opleve ægte luksus og komfort i dit soveværelse. Denne seng vil hurtigt blive det mest imponerende element i din indretning.

Stoffet på sengen er både stærkt og åndbart. Det tilføjer et enkelt og elegant udseende til rummet. Du kan også justere sengegavlen, så den tilpasser sig din personlige komfort og giver optimal støtte til din ryg.

Tænk dig at falde i søvn og vågne op i et hav af farver. Den farverige LED-strip langs sengens bundramme skaber en magisk atmosfære, der vil hjælpe dig med at slappe af og finde ro, mens du glider ind i drømmeland.

Understøttet af individuelle pocketfjedre tilbyder madrassen den ultimative kvalitet og holdbarhed. Denne funktion garanterer en perfekt tilpasning til din krop samt minimal støj og bevægelsesoverførsel.

Med en hudvenlig topmadras får du ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den bløde og slidstærke overflade sikrer, at du sover som en baby hver eneste nat.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

For at gøre tingene nemmere for dig leveres sengen med en brugermanual, der sikrer en hurtig og problemfri montering. Undtagelsen er kun delen med saksesymbolet, som kan klippes efter behov. USB-stikket på produktet er inkluderet, men den 5 V USB-strømkilde er ikke.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en seng, du får en oplevelse for alle dine sanser. Gør din søvn til en prioritet og giv dig selv den komfort og stil, du fortjener. Bestil din drømmeseng i dag og lad den forvandle dit soveværelse til et sandt luksusrefugium.

Scroll to Top