vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof gråbrun

3.914 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det integrerede LED-lys og det luksuriøse stof i gråbrun farve vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765832 Kategori:

Lad dine drømme guide dig til en nat af ren komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne fantastiske seng bliver ikke kun et fokuspunkt i dit soveværelse, men den vil også forvandle dine nætter til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Sengens stof er ikke bare slidstærkt, åndbart og elegant – det skaber også en atmosfære af ro og stil. Med en justerbar sengegavl har du mulighed for at tilpasse din rygstøtte, uanset om du læser en god bog eller ser tv i sengen.

Men det, der virkelig sætter prikken over i’et, er den farverige LED-strip langs sengens kant. Du kan skabe en vidunderlig lysstemning inden sengetid og nyde en magisk atmosfære. Lad dig oplyse i mørket og lade dine tanker finde ro.

Kernen i sengen er dens madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres enestående kvalitet og deres evne til at tilpasse sig din krop og bevægelser. Hver eneste bevægelse absorberes, og du får en rolig søvn uden støj og forstyrrelser.

Ikke kun er madrasbeskytteren hudvenlig og blød at ligge på, den er også utrolig holdbar. Husk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt eller fjernet. Men når først du har oplevet den unikke komfort og kvalitet, vil du sikkert ikke ønske at give den tilbage.

Sengen leveres selvfølgelig med en brugermanual for nem og bekvem montering. Du kan klippe LED-stripen efter behov, og kun USB-delen vil fortsætte med at fungere som før. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Forestil dig nu denne fantastiske seng i dit soveværelse. Lad dens elegance og funktionalitet forvandle dit rum til et sted for afslapning og velvære. Bestil din vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og træd ind i en verden af luksus og komfort.

Scroll to Top