vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort

4.292 kr.

Få en drømmende søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng. Med LED-lys og luksuriøst stofdesign får du både stil og komfort i en seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765838 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 160×200 cm i en smuk sort stoffinish. Denne seng vil øjeblikkeligt blive midtpunktet i dit soveværelse og er designet til at give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, giver en enkel og elegant finish samtidig med, at det er åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du får den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det bedste er endnu ikke nævnt – den farverige LED-strip. Med dette unikke lysdisplay kan du skabe et behageligt og stemningsfuldt lys i mørket, der hjælper dig med at falde i søvn og vågne op på en behagelig måde.

Komfort er en prioritet i denne seng. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket giver en mere behagelig søvn.

Topmadrassen er lavet af blødt og hudvenligt materiale, der giver yderligere komfort og beskyttelse. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem. Du vil også modtage en USB-ledning til LED-lyset, men bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med denne kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en god nattesøvn, men også et stilfuldt hjemmemøbel, der skiller sig ud fra mængden. Bestil din seng i dag og nyd en luksuriøs søvnoplevelse som aldrig før.

Scroll to Top