vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof blå

4.998 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort i vores eksklusive kontinentalseng med stilfuldt LED-lys. Skab et sofistikeret soveværelse, der fremhæver din personlige stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766663 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn? Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er det perfekte valg til at skabe en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Denne imponerende seng vil med garanti blive hjertet i din soveværelsesindretning.

Med sit slidstærke stof, der både er åndbart og af høj kvalitet, vil sengen skabe et enkelt og rent udtryk i rummet. Du kan også se frem til den praktiske justerbare sengegavl, der giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Men det stopper ikke der. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der spreder et behageligt og beroligende lys. Skab stemning i det mørke og lad lysbåndet ledsage dig ind i drømmeland.

Kernen i denne seng er en madras med pocketfjedre af allerhøjeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres lange holdbarhed samt enestående tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, hvilket sikrer en fredelig søvn hele natten. Topmadrassen er desuden lavet af hudvenligt materiale, der giver en ekstra blød og komfortabel overflade.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi anbefaler også at bruge en certificeret 5V USB-strømkilde (ikke inkluderet) til den indbyggede USB-funktion i sengen.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du se frem til en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat. Vores pakke indeholder den elegante sengeramme, sengegærdet, to madrasser, topmadrassen og de to farverige LED-strips.

Gør dit soveværelse komplekst med denne fantastiske kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Stå op til en ny dag, føle dig forfrisket og klar til at erobre verden. Bestil din egen vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof i dag og giv dig selv den søvn, du fortjener.

Scroll to Top