vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

2.752 kr.

Oplev ultimativ komfort og sofistikering med en vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøs mørkegrå stofbeklædning – den perfekte søvnoplevelse på 90×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766728 Kategori:

Oplev en helt ny standard for komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå. Denne eksklusive kontinentalseng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og ren elegance.

Vores kontinentalseng er designet med arkitektonisk flair og er udstyret med et slidstærkt stof, der både er åndbart og stilfuldt. Det enkle og rene look giver en følelse af luksus i ethvert rum, samtidig med at det sikrer langvarig holdbarhed.

En praktisk sengegavl kan justeres efter dine behov, og giver en behagelig rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Dette er den ultimative kombination af stil og funktionalitet.

For at tilføje en ekstra dimension af sofistikering tilbyder vores kontinentalseng et farverigt LED-lys, der skaber en atmosfære af ro og hygge. Lad det blide lys ledsage dig ind i en fredelig søvn eller skabe en romantisk stemning i soveværelset.

Madrasen på vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en fremragende tilpasningsevne og støtte til din krop. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret og afslappende søvn.

For at beskytte madrassen og forbedre din komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Med sit bløde og slidstærke betræk vil denne topmadras give dig den optimale soveoplevelse.

Bemærk, at for at sikre maksimal hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet brudt eller fjernet.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå får du ikke kun en seng, men en kompleks soveoplevelse. Oplev komfort, stil og luksus på en helt ny måde med denne enestående seng. Gør dit soveværelse til det ideelle sted at slappe af og genoplade. Din søvn har aldrig været mere behagelig eller inspirerende.

Scroll to Top