vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

2.751 kr.

Oplev luksus i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen. Den imponerer med sit stilfulde LED-lys og behagelige stof. Skab en drømmeagtig søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768015 Kategori:

Oplev en fantastisk nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil være omdrejningspunktet i dit soveværelse og skabe en atmosfære af ro og velvære. Den slidstærke stofbeklædning er ikke blot flot at se på, men også åndbar og holdbar. Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse din rygstøtte, uanset om du vil læse en spændende bog eller se dine yndlingsfilm.

Giv dit soveværelse en ekstra touch af magi med en farverig LED-strip. Du kan skifte farver og lysintensitet, og dette vil virkelig sætte prikken over i’et på din indretning. Og når det kommer til komfort, så har vi tænkt på alt. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder ikke kun fremragende støtte, men også optimal støjdæmpning, når du bevæger dig rundt om natten.

Vores hudvenlige topmadras giver dig den perfekte overflade at sove på – blød, komfortabel og bekvem. Og vi kan ikke glemme den praktiske USB-port, der er inkluderet, så du altid kan have dine enheder opladt.

Skynd dig at få fat i denne fantastiske kontinentalseng, der er perfekt til dit moderne og stilfulde soveværelse. Du får: 1 sengeramme, 1 sengegavl, 1 madras, 1 topmadras og 1 LED-strip. Bemærk venligst, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken. Produktet leveres med en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri.

Forkæl dig selv med en komfortabel nattesøvn og skab en magisk atmosfære i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top