vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

2.751 kr.

Oplev luksus i dit soveværelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Skab en indbydende atmosfære og nyd en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768016 Kategori:

Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil uden tvivl blive centrum for dit soveværelse og skabe den perfekte atmosfære.

Med sit elegante og holdbare stof får sengen et enkelt og rent udseende. Stoffet er samtidig åndbart, hvilket sikrer en behagelig søvn hele natten.

Vores kontinentalseng er også udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Den giver en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

For at tilføje et magisk touch har sengen farverige LED-lys langs sengekanten. Du kan skabe en afslappende og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse ved hjælp af disse lys.

Når det kommer til komfort, er vores kontinentalseng i topklasse. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer lang holdbarhed og tilpasser sig perfekt til din krop. Disse fjedre absorberer også støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra komfort og beskyttelse. Den er blød og behagelig at ligge på.

Vi vil dog gerne henlede din opmærksomhed på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng med LED-lys leveres med en nem brugermanual til hurtig og nem montering. Bemærk, at det medfølgende USB-stik ikke inkluderer en certificeret 5 V USB-strømkilde.

Så for den ultimative sleep experience, vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Bliv forelsket i søvnens magi og opnå den bedste søvn nogensinde.

Scroll to Top