vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

2.923 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Det stilfulde design og den luksuriøse stofbeklædning vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768017 Kategori:

Glæd dig til at opleve komforten og elegance med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare en almindelig seng – den er et kunstværk i sig selv, der vil tilføje en sofistikeret atmosfære til dit soveværelse.

Lad os starte med det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve. Det ikke blot ser godt ud, men det er også åndbart og vil holde sig flot i mange år. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en fantastisk belysning i rummet. Denne lyskilde vil tilføje en unik og hyggelig stemning til dit soveværelse, og du kan endda justere farverne for at skabe den rette atmosfære efter behov.

Når det kommer til komfort, så er vores madras i en klasse for sig. Den er lavet med pocketfjedre af yderst høj kvalitet, der ikke kun sikrer lang holdbarhed, men også tilpasser sig din kropsform perfekt. Du vil opleve en sanseberusende komfort, da fjedrene effektivt absorberer støj og stød.

For at tage dine søvnoplevelser et niveau op, er vores topmadras lavet med et hudvenligt stofbetræk. Den føles blød og behagelig mod din hud, og den vil give dig en endnu mere luksuriøs oplevelse.

Bemærk venligst at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi vil sørge for at levere hvert produkt med en brugermanual, der gør monteringen til en leg. Der er kun én del, der kan klippes, og selve USB-del vil fungere som normalt. Bemærk også venligst, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Vi har tænkt på alle detaljer for at give dig den mest fortryllende søvnoplevelse muligt. Sengerammen er lavet af holdbart konstrueret træ og kombineret med massivt lærketræ. Vores madras og topmadras er omhyggeligt skræddersyet for at levere komfort og støtte i verdensklasse.

Så hvad venter du på? Giv dig selv den ultimative forkælelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Det er tid til at rejse mod et nyt niveau af komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top