vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

3.022 kr.

Oplev komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøs stofbeklædning er denne seng det perfekte valg for et moderne og afslappende soveværelse. Få din drømmeseng i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768018 Kategori:

Drøm dig væk til en afslappende søvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i gråbrunt stof. Denne seng vil blive hjertet i dit soveværelse og give dig en fornemmelse af luksus og komfort.

Sengen er polstret med et slidstærkt stof, der giver den et stilfuldt og rent udseende. Stoffet er åndbart og kan modstå daglig slid, så du kan nyde en seng, der er både smuk og holdbar.

Den justerbare sengegavl er praktisk og giver dig den optimale rygstøtte, når du sidder i sengen og læser en bog eller ser dine yndlingsserier. Du kan indstille den i den ønskede højde for din komfort.

Det fantastiske LED-lys vil tilføje en farverig atmosfære til dit soveværelse. Skab den ønskede stemning og lys i mørket med dette fascinerende lysdisplay.

Madrasen er lavet med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en utrolig støtte og tilpasningsevne til din krop. Disse fjedre er kendt for at absorbere stød og bevægelser, hvilket giver dig en roligere og mere uforstyrret søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og har en blød overflade, som sikrer optimal komfort og blødhed, når du hviler. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen fjernes.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og bekvem. Den har også et USB-stik til praktisk opladning af dine enheder, men sørg for at have en certificeret USB-strømkilde.

Skab drømmesengeoplevelsen med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Din søvn vil aldrig være den samme igen. Bestil den i dag og oplev den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top