vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

2.718 kr.

Oplev komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med integreret LED-lys og luksuriøst stof er denne seng det perfekte valg for en stilfuld og behagelig søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768043 Kategori:

Drøm sødt og væk din indre indretningsdesigner med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Med sit elegante og moderne design vil denne seng være centrum for dit soveværelse og tilbyde dig en god nats søvn som aldrig før.

Lad os starte med det slidstærke stof, der er både åndbart og slidtstærkt. Det giver et enkelt og rent look, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Så kan du sige farvel til bekymringer om slidte senge og fokusere på at slappe af.

Vores praktiske sengegavl er justerbar i højden, så du kan tilpasse den perfekt til dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier. Nu kan du virkelig nyde dine hyggelige øjeblikke uden at føle ubehag.

Belys dit rum med livlige farver ved hjælp af den indbyggede LED-strip. Skab en unik og personlig atmosfære, der passer til dit humør og dine ønsker. Nyd det blide lys i mørket, og lad dig opsluge af en beroligende og afslappende oplevelse.

Men det er ikke alt. Vores madras med pocketfjedre vil give dig den bedste komfort og støtte, du kan drømme om. De individuelle pocketfjedre har en uovertruffen kvalitet og tilpasser sig perfekt til din kropsform, samtidig med at de effektivt absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen. Så nu kan du sove roligt uden unødvendige afbrydelser.

Og selvfølgelig vil vi altid sørge for, at du har den bedste oplevelse. Derfor har vi tilføjet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Med dens slidstærke stofbetræk kan du nyde din søvn uden nogen bekymringer.

Vi vil gerne minde dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at det ikke bliver en bekymring for dig, når du først oplever den utrolige komfort og luksus denne seng tilbyder.

Monteringen er enkel og ligetil med den medfølgende brugermanual. Bemærk, at kun delen med saksesymbolet kan klippes, og kun delen med USB’en vil fortsætte med at fungere som før. USB-strømkilden er ikke inkluderet, men vi har sørget for, at du har alt, hvad du behøver for at få det bedste ud af din oplevelse.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er en investering i dit velvære og en invitation til at skabe din egen personlige oase af komfort og stil. Tag springet og opgrader din søvnoplevelse i dag.

Scroll to Top