vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

3.005 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det integrerede LED-lys og lysegrå stof tilføjer en elegant og moderne touch.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768045 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Med sin luksuriøse udstråling og komfort overgår denne seng alle dine forventninger.

Sengen er designet med et enkelt og rent look, der passer perfekt til ethvert soveværelse. Det slidstærke stof sikrer ikke kun holdbarhed, men er også åndbart for en behagelig søvn oplevelse hele natten.

Sengegavlen kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov. Dermed giver den også fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se en spændende film.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng har også et farverigt LED-lys langs sengebunden, som skaber en fantastisk atmosfære i dit soveværelse. Lad lysene danse i nattemørket og skab en stemning, der passer til dine humør.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer effektivt støj og stød, der kan opstå ved bevægelser.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt og blødt stof, der giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Med sin slidstærke kvalitet er den lavet til at holde i lang tid.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. For nem montering medfølger en brugermanual, og kun lysdelen med saksesymbolet kan tilpasses.

Vores kontinentalseng er en kombination af stil, komfort og funktionalitet. Denne seng vil helt sikkert gøre dit soveværelse til et sted, hvor søvnen er luksuriøs og oplevelsen er fantastisk.

Vil du opleve ægte komfort og stil? Grib dagen og invester i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top