vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkegrå

3.196 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL’s eksklusive kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys, stilfuldt stofdesign og perfekt størrelse, er denne seng perfekt til at skabe en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse. Et must-have for enhver stilbevidst og kvalitetsbevidst kunde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768836 Kategori:

Lad dig omslutte af en utrolig naturoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Denne seng er mere end bare et sted at sove – det er en invitation til at skabe dit eget personlige oase af ro og velvære.

Med stoffets enkle og rene udseende tilføjer denne kontinentalseng et elegant touch til dit soveværelse. Det åndbare og slidstærke stof er ikke kun smukt, det er også praktisk og holdbart. Du kan nu nemt tilpasse sengegavlen efter dine behov ved at justere dens højde. Det giver dig ikke kun en behagelig rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men det tilføjer også en ekstra dimension af komfort og funktionalitet til din soveoplevelse.

Men det stopper ikke der. Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en stemningsfuld atmosfære og giver en subtilt lysende effekt til dit soveværelse. Denne visuelle detalje er den perfekte måde at tilføje en ekstra dimension af hygge og afslapning til din daglige rutine.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til noget særligt. Den er udstyret med en madras, der har individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig til din krop og giver en uovertruffen komfort og støtte. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, når du vender og drejer dig, og sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen, med dens bløde og hudvenlige betræk, tilføjer et ekstra lag af luksus og komfort til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng kommer med alt det nødvendige tilbehør til nem montering, og den har endda en USB-port til at tilslutte dine enheder og holde dem inden for rækkevidde. Selvom den leveres uden den nødvendige 5V USB-strømkilde, kan du nemt tilslutte din egen og nyde den praktiske funktion.

Giv dig selv den perfekte nattesøvn og skab dit eget personlige fristed med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Din søvn er vigtig, og nu kan den også blive en inspirerende oplevelse. Bestil din seng i mørkegrå stof i dag og lad de naturlige elementer i dit soveværelse skabe en beroligende og indbydende stemning, der får dig til at føle dig hjemme og i harmoni.

Scroll to Top