vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

3.723 kr.

Oplev ultimativt komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Det integrerede LED-lys og det luksuriøse stof i mørkegrå tilføjer en sofistikeret atmosfære til dit soveværelse. Din nattesøvn vil aldrig være den samme igen. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768867 Kategori:

Oplev en himmelsk søvnoplevelse i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå stofbeklædning. Denne fantastiske seng vil være midtpunktet i dit soveværelse og give dig den ultimative komfort og stil.

Den slidstærke stofbeklædning har et enkelt og rent udseende, samtidig med at den er åndbar og holdbar. Du kan være sikker på, at sengen vil se smuk ud i lang tid fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter din præference og giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Men vent, der er mere. Skab en festlig stemning i dit soveværelse med den farverige LED-strip, der omgiver sengen. Med et tryk på en knap kan du vælge mellem en regnbue af lys, der skaber en atmosfære af ro og afslapning.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer høj komfort og holdbarhed. De enkelte pocketfjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, og giver dig en rolig søvn hele natten.

Og det bliver kun bedre. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den sikrer, at du falder i søvn med stil. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt.

Denne kontinentalseng er nem at montere med den medfølgende brugermanual. Du kan klippe LED-stripsene i den ønskede længde, og USB-stikket sikrer, at du nemt kan forbinde dem. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Få denne komplette pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips. Oplev en vidunderlig søvnoplevelse og tilføj både stil og stemning til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil den i dag.

Scroll to Top