vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå

3.800 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng – udstyret med stilfuldt LED-lys, komfortabelt stof og målrettet støtte. Sov godt og vågn op frisk hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768875 Kategori:

Drøm dig væk til en god nats søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå. Denne seng er ikke kun en genstand, den er en oase af komfort og stil i dit soveværelse.

Dyk ned i det slidstærke stof, der både emmer af elegance og holdbarhed. Det åndbare materiale sikrer, at du altid har en frisk fornemmelse, når du lægger dig til rette. Og med den justerbare sengegavl har du mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine individuelle behov. Ingen grund til at tænke på ubehag, når du vil læse eller se tv fra sengen.

Men det stopper ikke der. Vælg din egen farvefortælling med de farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Du kan sprede lys og glæde rundt omkring i rummet og skabe den perfekte atmosfære til hvile og afslapning.

Men lad os ikke glemme madrassen. Med indbyggede individuelle pocketfjedre får du ikke kun en dybt tilpassende og behagelig soveoplevelse, men også stødabsorbering i verdensklasse. Sige farvel til irriterende støj og ubehag, når du drejer dig i sengen – denne madras har det hele.

Og lad os ikke glemme beskyttelseslaget. Den hudvenlige topmadras sikrer, at du kan sove i ro og behag. Den bløde og behagelige overflade byder dig velkommen til en luksuriøs søvn hver nat.

Med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå får du ikke bare en seng, du får hele pakken. Den leveres med nem montering og fuld brugermanual, så du kan nyde din drømmeseng uden besvær.

Vælg kvalitet, komfort og stil – vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå i dag. Gør dit soveværelse til et paradis, hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top