vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

3.603 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den elegante mørkebrune stofbeklædning og det indbyggede LED-lys tilføjer en ekstra dimension til dit soveværelse. Opdag komforten i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768900 Kategori:

Drømmeland får en helt ny betydning med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve. Denne seng vil ikke kun være fokuspunktet i dit soveværelse, men den vil også sørge for, at du får den bedste og mest behagelige søvn på lang tid.

Dens slidstærke stof giver ikke kun sengen et rent og elegant look, men det er også åndbart og slidstærkt. Med den praktiske justerbare sengegavl kan du finde den perfekte position til at støtte din ryg, når du læser eller ser tv i sengen.

Men det stopper ikke der – vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der skaber en fantastisk stemning i mørket. Forestil dig at falde i søvn til bløde og beroligende farver – det er ren magi.

Men selvfølgelig er komforten det vigtigste, og derfor har vi udstyret vores seng med en madras med pocketfjedre. Disse fjedre er af høj kvalitet og sikrer ikke blot holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. De absorberer støj og stød, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn.

For at fuldende luksusoplevelsen har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der gør sengen endnu mere blød og behagelig. Den er også nem at vedligeholde takket være det slidstærke og hudvenlige stofbetræk.

Som en ekstra bonus har vi inkluderet et USB-stik i sengen, så du kan oplade dine elektroniske enheder nemt og bekvemt. Bare forestil dig at vågne op og have din telefon fuldt opladet og klar til en ny dag.

Vores kontinentalseng kommer med alt, hvad du har brug for, herunder en brugermanual for nem montering. Bemærk dog, at for at sikre hygiejnen, kan madrassen ikke returneres, hvis forseglingen er brudt.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvn, og denne seng leverer en oplevelse ud over det sædvanlige. Bestil den i dag og forbered dig på en drømmeagtig søvn hver eneste nat.

Scroll to Top