vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

3.800 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant blåt stof får du en unik og luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768903 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve. Denne seng vil ikke blot være et fokuspunkt i dit soveværelse, men også give dig den bedste nattesøvn, du nogensinde har drømt om.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof, som udstråler et elegant og rent udseende. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengens skønhed i mange år fremover. Men vores seng er mere end bare godt udseende. Den er også utrolig praktisk.

Vores seng kommer med en justerbar sengegavl, som kan tilpasses dine individuelle behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm, vil sengegavlen give dig fremragende rygstøtte og komfort.

Men det er ikke alt – vores seng er forsynet med en farverig LED-strip, der giver en fantastisk lysoplevelse. Skab en beroligende atmosfære i dit soveværelse, og opnå en unik og behagelig stemning med dette fantastiske LED-lys.

Sengen er også udstyret med en madras, der har indbyggede pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. De tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød og sikrer en rolig og behagelig søvn.

Vi har også sørget for din komfort ved at inkludere en hudvenlig topmadras. Betrækket er lavet af slidstærkt og blødt stof, der føles behageligt mod din hud. Du vil vågne op hver morgen veludhvilet og klar til en ny dag.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sikrer dog, at vores brugervenlige monteringsvejledning gør det nemt for dig at samle sengen.

Udover alt dette får du også en LED-strip med et USB-stik. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Du kan også klippe lysbåndet i den ønskede længde.

Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at skabe din perfekte soveoase: en sengeramme, et sengegærde, en madras, en topmadras og to LED-strips.

Tag springet ind i ren elegance og komfort med vores unikke vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener at opleve den ultimative luksus i dit soveværelse. Bestil din drømmeseng i dag.

Scroll to Top