vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.724 kr.

Få en luksuriøs og stilfuld søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl. Den er 160×200 cm og tilbyder optimal komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738350 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og maksimal afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå lige det, du har brug for. Tanken om at glide ind i blødt fløjl er næsten uimodståelig, og vores kontinentalseng leverer netop dette. Det tætte og jævne vævede fløjlstof tilbyder en blød og luksuriøs oplevelse, der er en sand fornøjelse for sanserne.

Den justerbare sengegavl er både praktisk og stilfuld. Den giver dig mulighed for at tilpasse højden, så du kan opnå den perfekte rygstøtte, når du læser en god bog eller ser tv i sengen. Og gæt hvad? Vores madras har indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet, der garanterer enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer også støj og stød, når du bevæger dig, hvilket resulterer i en mere fredelig søvn.

Den mellemhårde støtte, som madrassen giver, er ideel til dig, der sover på maven. Du vil opleve øget stabilitet og den perfekte fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Og for at prikke til perfektionen har vores topmadras et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men du kan være tryg ved din investering, da vi tilbyder en brugermanual, som guider dig igennem den nemme monteringsproces.

Den flotte sengeramme i mørkegrå fløjl er fremstillet af 100% polyester, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Med målene 203 x 163 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt ind i dit rum. Madrassen og topmadrassen, der også er i fløjl, måler 160 x 200 x 20 cm (B x L x H) og 160 x 200 x 5 cm (B x L x H) henholdsvis.

Med denne pakke får du en komplet oplevelse, der inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Så hvad venter du på? Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå.

Scroll to Top