vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

5.174 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den eksklusive fløjlsoverflade og den vævde madras tilbyder en drømmelignende søvn. Skab luksus i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738379 Kategori:

På jagt efter den ultimative søvnoplevelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå fløjl det, du har brug for. Lad denne sublime kontinentalseng tage dig med ind i en verden af maksimal afslapning og en utrolig god nattesøvn.

Med det bløde fløjlsmateriale får du ikke bare en seng, men en ægte luksusoplevelse. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der giver en blød og behagelig følelse, hver gang du rører ved det.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer præcis til dine behov. Den giver også fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en spændende bog eller se en god film.

Men det stopper ikke der. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort. Den er specielt velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven, uden at gå på kompromis med den rigtige fasthed.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig. Det slidstærke betræk gør det ekstra hyggeligt at synke ind i sengen efter en lang dag.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen bliver åbnet eller fjernet. Men fortvivl ikke. Hver pakke leveres med en brugermanual, der gør monteringen til en leg.

Denne kontinentalseng er lavet af fløjl, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Samlet set måler den 203 x 183 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 180 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 180 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Du behøver ikke at lede længere. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå fløjl er svaret på en uforlignelig søvnoplevelse. Bestil den i dag og vågn op til morgendage fyldt med energi og velvære.

Scroll to Top