vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.942 kr.

Få drømmesøvn hver nat med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. Den skræddersyede madras og stilfulde design vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738548 Kategori:

Oplev en sensationel nattesøvn som aldrig før med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå fløjl.

Vi har sammensat denne kontinentalseng med fokus på maksimal afslapning og en dyb søvnoplevelse. Sengens bløde fløjl er ikke bare et luksuriøst touch, det er også kendt for sin tætte og ensartede tekstur, der indbyder til øjeblikkelig komfort. Du vil elske at røre ved dette bløde og behagelige stof.

Vores smarte sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver uovertruffen lændestøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller nyde din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet. Disse pocketfjedre sikrer ikke kun enestående holdbarhed, men hjælper også med at reducere støj og bevægelse, når man vender sig i søvne. Med vores mellemhårde støtte får du den perfekte stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør madrassen ideel til mavestillinger.

For at sikre den ultimative hygiejne er madrasbeskytteren lavet af et hudvenligt og slidstærkt stof, der føles behageligt mod huden. Vi vil dog gerne minde dig om, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet af hygiejniske årsager.

Denne ekstraordinære seng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Giv dig selv en luksuriøs og beroligende søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i mørkegrå farve. Du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top