vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.236 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med den luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med fløjlsovertræk og en komfortabel madras i perfekt størrelse (100×200 cm) er denne seng den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet. Opgradér din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739434 Kategori:

Tag din nattesøvn til nye højder med vores sensationelle kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne seng er ikke kun et stykke møbel, det er en oase af komfort og luksus, der vil forvandle dit soveværelse til et værelse, hvor drømme bliver til virkelighed.

Forestil dig at synke ned i det blødeste fløjl, blidt og behageligt at røre ved. Vores fløjlsstof er nøje udvalgt for dets tætte og jævne fibre, der giver en fortryllende fornemmelse af velvære.

En ergonomisk designet sengegavl giver ikke kun en elegant touch til sengen, men giver også perfekt rygstøtte, når du ønsker at læne dig tilbage og nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm. Den kan også justeres i højden, så den passer præcis til dine behov.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der producerer enestående støtte og tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for deres fremragende kvalitet, der sikrer lang holdbarhed og reducerer alle former for støj og stød, som normalt forekommer ved bevægelse i sengen.

Med sin mellemhårde støtte giver madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideel til både mave- og rygsøvnere. Du vil vågne op hver morgen uden ubehag eller ømhed.

Og for endnu mere luksus har vi inkluderet en topmadras med et blødt og hudvenligt betræk, der sikrer, at din søvnoplevelse er så behagelig som muligt.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vores detaljerede brugermanual gør monteringen af sengen til en leg.

Så sørg for at investere i dit velvære og sov som en drøm med vores kontinentalseng i fløjl lysegrå. Din ultimative soveoplevelse venter.

Scroll to Top