vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.236 kr.

Oplev en himmelsk søvn og en luksuriøs komfort med vores elegante kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Skabt til at forkæle din krop og give dig de bedste drømme.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739435 Kategori:

Forestil dig en nat hvor du glider ned i din drømmeseng, omgivet af blød fløjl og udsøgt komfort. Lyder det ikke fantastisk? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl får du netop denne oplevelse hver eneste nat.

Vores kontinentalseng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og forfriskende søvn. Vi har valgt fløjl som det luksuriøse stof til denne seng, med sine tætte og jævne fibre, der er bløde og behagelige at røre ved. Det vil føles som om du sover i en seng af ren elegance og komfort.

En ekstra bonus ved vores kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses præcis efter dine behov. Den giver dig ridderlig støtte, når du sidder op i sengen for at læse bogen eller se din yndlingsserie. Du kan nu virkelig slappe af og nyde øjeblikket i komfort.

Men lad os ikke glemme selve madrassen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der garanterer holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og vibrationer, så du kan bevæge dig frit, uden at forstyrre din partners søvn. Madrassen giver også den perfekte balance mellem fasthed og komfort, hvilket gør den ideel til alle dem, der foretrækker at sove på maven.

Der er også tænkt på din hudvenlighed, da sengen er udstyret med en topmadras med et blødt og behageligt betræk af hudvenligt stof. Denne beskytter både madrassen og din hud, og sørger for en endnu mere luksuriøs følelse af komfort.

Lad os ikke glemme det praktiske. Denne kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Og vi tilbyder dig denne skønhed til en fantastisk pris, der virkelig er en god investering i din søvnkvalitet.

Gå ikke glip af chancen for at opleve den ultimative komfort og stil. Køb vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i dag, og lad din krop og sind blive forkælet hver nat.

Scroll to Top