vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

5.560 kr.

Få en dyb og luksuriøs nattesøvn med vores kontinentalseng i fløjl i lysegrå. Oplev komfort og stil i denne unikke seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739539 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med fløjlsmadras i lysegrå. Denne seng er designet til at give dig en fortræffelig nattesøvn og en uforglemmelig oplevelse. Med dens bløde fløjlsmateriale inviterer denne seng til luksus og velvære i dit soveværelse.

Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der føles utroligt blødt og behageligt. Du vil elske at røre ved dette luksuriøse stof, der omfavner dig og tilbyder den ultimative afslapning. Dette er ikke bare en seng, det er en oase af komfort og elegance.

Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne gavl er ikke kun stilfuld, men giver også en fremragende rygstøtte, når du sidder i sengen for at læse en bog eller se dit yndlingsprogram. Det er den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet.

Med madrassen med pocketfjedre får du uovertruffen kvalitet og holdbarhed. De indbyggede fjedre er individuelle og tilpasser sig perfekt til din krop. De absorberer effektivt støj og stød og sikrer en behagelig og uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med fastheden – perfekt til mave-sovende.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket gør den endnu mere behagelig. Den er lavet af slidstærkt og hudvenligt stof og garanterer en ekstra lag af luksus og komfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Sengen er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, herunder fløjl (100 % polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den leveres med en brugermanual for nem montering og er nem at samle.

Livet er for kort til dårlig søvn og kedelige soveværelsesmøbler. Giv dig selv den luksus, du fortjener med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Skab et stilfuldt og komfortabelt fristed i dit soveværelse og oplev den bedste nattesøvn i dit liv. Prøv det i dag og mærk forskellen.

Scroll to Top