vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå

5.626 kr.

Få en drømmeagtig søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng i fløjlsmørkegrå. Luksuriøs komfort og stil i en seng – oplev det nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739563 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en fortryllende mørkegrå farve. Denne seng er skabt for at give dig den ultimative nattesøvnoplevelse, hvor både design og funktionalitet går hånd i hånd.

Med sin bløde fløjlsbeklædning indbyder sengen til ren velvære. Fløjl er kendt for at være et luksuriøst og blødt materiale med tætte og jævne fibre, som er en fryd at røre ved. Du vil føle dig fuldstændig forkælet og indhyllet i ren blødhed.

Sengegavlen på denne seng er justerbar i højden, så den passer perfekt til dine individuelle behov. Uanset om du vil sidde op og læse en bog eller se tv, så giver den dig en fantastisk rygstøtte, der vil forbedre din komfort og gøre selv de mest afslappede stunder til en ren fornøjelse.

Madrasen, der følger med denne seng, er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og fantastiske tilpasningsevne. Du vil opleve en behagelig og rolig søvn, da fjedrene effektivt absorberer støj og bevægelser, når du drejer dig i søvne.

Denne madras er også designet til at give en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig. Det slidstærke stofbetræk sikrer en ekstra komfortoplevelse, der føles som silke mod din hud. Denne topmadras fuldender den ultimative søvnoplevelse og giver dig en ekstra lag af luksus og velvære.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men ikke at bekymre dig, du vil ikke ønske at give slip på denne drømmeseng.

Denne kontinentalseng er fremstillet med omtanke og er lavet af holdbare materialer, herunder fløjl (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Når den er samlet, får du en seng med målene 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H).

Pakken inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Der medfølger også en brugermanual, der gør samlingen nem og problemfri.

Livet handler om at forkæle sig selv, og denne kontinentalseng er det ultimative valg for dem, der ønsker at traske ind i drømmeland i luksuriøs stil. Så skynd dig at bestille vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i mørkegrå, og forvandl dit soveværelse til en oase af skønhed og komfort.

Scroll to Top