vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

2.558 kr.

Oplev ultimativ sovekomfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng med LED-lys. Opgrader dit soveværelse med dette imponerende og moderne design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739596 Kategori:

Opnå den ultimative søvnkomfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof. Denne seng vil ikke bare være et flot syn i dit soveværelse, men den vil også forbedre din søvnkvalitet markant.

Vores kontinentalseng er lavet med et slidstærkt stof, der både ser elegant ud og er åndbart. Den praktiske justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter behov, når du skal slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra magi til dit soveværelse, har vi inkluderet en farverig LED-strip, der skaber et fantastisk lys i mørket. Du kan nemt skifte farver og lysintensitet efter dit humør.

Men komforten i vores kontinentalseng stopper ikke her. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og giver optimal støtte og bevægelsesfrihed. Topmadrassen er lavet af hudvenlige materialer, der sikrer en blød og behagelig overflade.

Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugervenlige monteringsvejledning kan du hurtigt samle din nye kontinentalseng uden problemer.

Vores kontinentalseng i mørkegråt stof er ikke bare en seng, det er en investering i din søvn og velvære. Derfor medfølger der ikke kun sengerammen, sengegærdet, madrassen og topmadrassen, men også en LED-strip, der vil skabe en behagelig atmosfære i dit soveværelse.

Forkæl dig selv med komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof. Din søvn fortjener det bedste.

Scroll to Top