vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof sort

2.471 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med LED-lys og stilfuldt sort stof vil denne seng forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739597 Kategori:

Giv dit soveværelse et strejf af luksus med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Vores imponerende seng er det ideelle centrum for dit soveværelse, og den vil gøre dig klar til en god nattesøvn.

Denne kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun giver et rent og enkelt udseende, men også tillader luft at cirkulere frit for øget åndbarhed. Du kan endda justere sengegavlen i højden for at få den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv.

En af de mest unikke funktioner ved denne seng er den farverige LED-strip, der tilfører en stemningsfuld og atmosfærisk belysning til dit soveværelse. Det er den perfekte måde at skabe en beroligende og behagelig atmosfære, når du skal slappe af og falde i søvn.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer ekstra holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Topmadrassen er lavet af blødt og hudvenligt stof, der bidrager til en endnu mere behagelig søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. For at lette monteringen kommer denne seng med en brugervenlig manual. Vær opmærksom på, at produktet inkluderer et USB-stik, men den certificerede 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Med vores kontinentalseng med LED-lys i sort stof får du ikke kun en behagelig og stilfuld seng, men også en unik atmosfære i dit soveværelse. Kombinationen af høj kvalitet og moderne design gør denne seng til det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste. Oplev en fantastisk søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen med denne vidunderlige kontinentalseng.

Scroll to Top