vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet

2.527 kr.

Oplev luksus og komfort med vores kontinentalseng. Den cremefarvede stofbeklædning og det indbyggede LED-lys skaber en unik atmosfære. Opnå en dyb og afslappende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739600 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af ​​sovekomfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng vil ikke blot være en sublim tilføjelse til dit soveværelse, men også vie sig til dit velbefindende og et godt nattesøvn.

Med et enkelt og rent look er stoffet på denne kontinentalseng både åndbart og slidstærkt. Ikke kun ser den fantastisk ud, men den er også praktisk med en justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Vores kontinentalseng er ikke bare en traditionel seng. Den er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Dyk ned i en verden af ​​afslapning og ro, når du slår lyset til.

Komfort er nøglen til en god nattesøvn, og vores kontinentalseng leverer netop det. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og fremragende tilpasningsevne. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød og sikrer en fredelig søvn hele natten.

For ekstra luksus er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig. Denne madrasbeskytter er lavet af slidstærkt materiale, der sikrer langvarig kvalitet og komfort.

Bemærk, at vi prioriterer hygiejne. Derfor kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi ved, hvor vigtigt det er at have et produkt, der er så frisk og fremragende som en ny seng.

Vi ønsker at gøre din oplevelse så problemfri som muligt, derfor leveres produktet med en brugermanual til nem montering. Du skal bare klippe det afskårne saksesymbol, og din seng er klar til at blive forvandlet til en oase af komfort og stil.

Du får ikke kun den fantastiske seng, men også et LED-stik med en længde på 55 cm, der kan tilpasses dine behov. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Drømme bliver til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse og skab et rum, der vil fremkalde ro og fred i dit soveværelse. Bestil nu og lad eventyret begynde.

Scroll to Top