vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå

2.766 kr.

Gør din søvnoplevelse magisk med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og stilfuldt blåt stof, er denne seng det perfekte pust af luksus til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739601 Kategori:

Forbered dig på en fantastisk søvnoplevelse med vores unikke kontinentalseng med LED-lys. Den smukke blå farve og det slidstærke stof vil gøre denne seng til midtpunktet i dit soveværelse, mens du nyder den ultimative komfort og luksus.

Vi ved, at komfort er altafgørende for en god nattesøvn, og derfor har vi inkluderet en praktisk, justerbar sengegavl. Den sikrer ikke kun den perfekte støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se TV, men giver også et elegant look til sengen.

Men det stopper ikke her. Skab en stemningsfuld atmosfære med det farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Lysbåndet vil tilføje et strejf af glamour og skabe en hyggelig stemning i dit soveværelse helt efter dit ønske.

Vi har ikke glemt komforten i madrassen. Med vores pocketfjedre-madras får du en yderst holdbar og tilpasningsdygtig løsning. De individuelle fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stof og giver ekstra komfort og beskyttelse. Vi har tænkt på hygiejnen og kvaliteten, så vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng er nem at samle, og hver enhed leveres med en brugervenlig manual til montering. Du kan tilpasse længden af lysbåndet ved hjælp af saksesymbolet og nyde den bekvemme USB-opladning. Bemærk venligst, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Ikke kun vil du sove som en drøm, men din seng vil også være et kunstværk, der tilføjer et strejf af stil og elegance til dit soveværelse. Gør din søvn til noget særligt og lad vores kontinentalseng løfte dig i skyerne af komfort og luksus.

Scroll to Top