vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.851 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant mørkegrå stof er den et must-have for enhver stilbevidst soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739604 Kategori:

Få en ekstraordinær søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå. Denne seng vil uden tvivl være det smukke midtpunkt i dit soveværelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener.

Vi har valgt et slidstærkt og stilfuldt mørkegråt stof til denne seng, som ikke blot giver den et enkelt og æstetisk look, men også sikrer, at den kan modstå hverdagens slid i mange år fremover. Og ikke nok med det, stoffet er behageligt åndbart, så du kan nyde en sval og behagelig nattesøvn.

Den justerbare sengegavl er en ekstra fordel ved denne seng. Du kan nemt tilpasse den efter dine præferencer og skabe den perfekte rygstøtte til at nyde en god bog eller se fjernsyn. Så uanset om du vil slappe af eller arbejde i sengen, har du fuld kontrol over din komfort.

Men det stopper ikke her. Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, vil give dig en unik og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed. Det er som din helt egen personlige oase af ro og afslapning.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af den højeste kvalitet. De giver ikke kun en exceptionel støtte til din krop, men absorberer også støj og bevægelse, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Og med den hudvenlige topmadras får du en blød og behagelig overflade, der vil føles som en drøm.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske den fra det øjeblik, du tager den i brug.

Alt, hvad du behøver for at montere sengen, er inkluderet i pakken, og vi har endda gjort det nemt for dig at tilpasse længden på LED-strippen ved at inkludere en saksesymbolet, så du kan tilpasse den efter dit eget behov.

Gør dig klar til at opleve den bedste nattesøvn nogensinde med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå. Din søvn og dit velvære er vigtige for os, og vi garanterer, at denne seng vil levere på alle fronter. Giv dig selv den gave, du fortjener, og bestil den i dag.

Scroll to Top