vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof lysegrå

2.746 kr.

Få drømmesøvn med vores eksklusive kontinentalseng. Gør dit soveværelse til en oase af ro med det indbyggede LED-lys og den luksuriøse lysegrå stofbeklædning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739634 Kategori:

Drøm dig væk til en nattesøvn fyldt med stil og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil uden tvivl blive midtpunktet i dit soveværelse og give dig den ultimative luksuriøse oplevelse.

Sengen er ikke kun et visuelt mesterstykke med sit enkle og elegante design, men den er også praktisk i sin konstruktion. Den justerbare sengegavl sikrer optimal rygstøtte, når du nyder en god bog eller slapper af med en film. Du kan altid finde den perfekte position, der passer til dine individuelle behov.

Men dette er ikke alt. Vores kontinentalseng er udstyret med farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære i mørket. Nu kan du tilpasse belysningen efter din humør ved hjælp af den medfølgende LED-strip. Det er muligt at opnå en beroligende og hyggelig atmosfære, der hjælper dig med at falde i søvn eller skaber et behageligt miljø i dit soveværelse.

En god nattesøvn er selvfølgelig afgørende, og derfor har vi inkluderet en madras med pocketfjedre i denne kontinentalseng. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet, der sikrer holdbarhed og fantastisk støtte. De er designet til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer, at du ikke bliver forstyrret af bevægelser i løbet af natten.

Desuden er vores topmadras hudvenlig og fremstillet af et blødt og behageligt materiale. Du kan sove trygt og vågne op frisk hver morgen, klar til en ny dag.

Bemærk, at denne kontinentalseng er nem at montere, og vi har inkluderet en brugermanual for at hjælpe dig med processen. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men sengens design sikrer, at du kan tilslutte dine enheder og oplade dem i løbet af natten uden besvær.

Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Inviter stil, komfort og luksus ind i dit soveværelse og lad drømmene begynde.

Scroll to Top