vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

2.746 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og et elegant mørkegråt stofdesign tilfører denne seng luksus til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739635 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke kun funktionel, men også et ægte kunstværk, der vil være prikken over i’et i dit soveværelse.

Med sit elegante mørkegrå stof og rene look vil sengen tilføje en følelse af stil og raffinement til din indretning. Stoffet er ikke kun åndbart og slidstærkt, men det skaber også en lækker oplevelse for både øjet og kroppen.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, og den giver en fantastisk støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine foretrukne serier. Med denne seng er komfort og funktionalitet i højsædet.

Men det er ikke alt – vores kontinental seng kommer også med en farverig LED-strip, der kan skabe en magisk stemning i mørket. Opnå den perfekte atmosfære til afslapning og ro med denne unikke funktion, der vil forvandle dit soveværelse til et fredfyldt tilflugtssted.

Når det kommer til komfort, er vores madras i verdensklasse. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops konturer og sikrer en god nattesøvn. Disse fjedre absorberer også støj og stød, så du kan roligt vende og dreje dig om natten uden at forstyrre din partners søvn.

For at øge komfortniveauet endnu mere er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig. Med sin slidstærke stofbetræk giver den ekstra beskyttelse og en øget følelse af luksus.

Bemærk, at vores produkt kommer med en brugermanual, der sikrer en nem og problemfri montering. Der er kun én del, hvor du skal være opmærksom på et saksesymbol, som betyder, at du kan klippe lysslangen, så den passer perfekt til din seng. Derudover kræver LED-stripen en 5V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken.

Tag springet ind i en verden af luksus og ro med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå. Omgiv dig selv med stil og komfort og giv dit soveværelse det løft, det fortjener. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne fantastiske seng.

Scroll to Top