vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof lysegrå

3.271 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab den perfekte atmosfære og sov i komfort med stil i denne moderne seng. Gør soveværelset til dit personlige tilflugtssted.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766789 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne seng vil være et fokuspunkt i dit soveværelse og give dig den mest behagelige nattesøvn, du kan forestille dig.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og ekstremt slidstærkt. Den justerbare sengegavl giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Men det, der virkelig skiller sig ud ved denne seng, er det farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Lysstriben er et perfekt supplement til din indretning og tilføjer et strejf af elegance og unikhed.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops form og sikrer en behagelig søvn. Disse fjedre absorberer støj og stød og bidrager til en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er både blød og hudvenlig og tilføjer ekstra komfort til din seng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen let og ukompliceret. USB-stikket er inkluderet i sengen, men du skal selv sørge for den 5 V USB-strømkilde.

Få en drømmeseng med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå. Lad den forvandle dit soveværelse til et elegant og hyggeligt fristed, hvor du vil nyde en dyb og afslappende søvn. Bestil i dag og opgrader din søvnoplevelse.

Scroll to Top