vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkegrå

3.195 kr.

Få en drømmende søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Udstyret med fascinerende LED-lys, tilfører den stil og komfort til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766790 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus, komfort og moderne indretning med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en forførende mørkegrå farve. Denne seng vil ikke blot gøre dit soveværelse til et imponerende og stilfuldt rum, men den vil også give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med dens slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart, vil du opleve en seng, der både ser fantastisk ud og føles fantastisk at ligge i. Den indbyggede sengegavl kan justeres i højden efter dine ønsker og behov, hvilket giver den perfekte rygstøtte til afslappende læsning eller tv-kiggeri.

Hvad der virkelig skiller denne seng ud fra mængden er det farverige LED-lys, der bringer vidunderlige nuancer og elegance ind i dit soveværelse. Skab en smuk og beroligende atmosfære, når du slapper af og lader dig indhylle af det bløde skær fra LED-stripen.

For at sikre den bedst mulige søvnoplevelse har vi udstyret sengen med en madras med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer en lang levetid samt effektiv støj- og støddæmpning, når du vender og drejer dig om natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og sikrer dig ekstra komfort under din søvn. Den er både blød og behagelig og vil få dig til at føle, at du svæver på en sky.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at undvære denne fantastiske seng.

Livet er for kort til at sove dårligt, så gør dig selv den tjeneste at investere i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den er ikke blot en seng, men et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Tag springet og oplev den ultimative søvnoplevelse i dag.

Indholdet af pakken:
1 x sengeramme
1 x sengegavl
1 x madras
1 x topmadras
1 x LED-strip

Pris: 3706.00 DKK

Scroll to Top