vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

3.871 kr.

Få luksus i soveværelset med vores moderne kontinentalseng. Den elegante stofbeklædning, LED-lyset og den perfekte størrelse gør den til det ideelle valg for en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766830 Kategori:

Bliv klar til at opleve ultimativ komfort og stil med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne fantastiske seng vil forvandle dit soveværelse til et lækkert og indbydende fristed, der inviterer til ro og afslapning.

Vores kontinentalseng er udført i et slidstærkt og åndbart stof, der ikke kun føles behageligt, men også ser enkelt og elegant ud. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden og giver en fremragende rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng er også udstyret med farverige LED-lys, der skaber en fortryllende atmosfære i dit soveværelse. De indbyggede pocketfjedre i madrassen er af yderst høj kvalitet, hvilket giver en fantastisk støtte og en behagelig nats søvn. De absorberer også støj og stød, når du bevæger dig.

Vores hudvenlige topmadras tilføjer et ekstra touch af luksus og komfort, da den er blød og behagelig at ligge på. Bemærk, at topmadrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen først er åbnet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig vejledning, der gør monteringen hurtig og problemfri. Du kan også tilpasse længden af LED-lyset og afklippe det, hvis det er nødvendigt. Bemærk, at det kræver en 5 V USB-strømkilde, der ikke medfølger.

Bestil vores stilfulde vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof i dag, og opgrader dit soveværelse med stil, komfort og en unik atmosfære.

Scroll to Top