vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.185 kr.

Få luksus og stil i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og elegant lysegråt stof er dette den perfekte kombination af komfort og modernitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766859 Kategori:

Nyd en god nattesøvn i denne fortryllende og moderne kontinentalseng med indbyggede LED-lys. Denne seng er ikke bare et sted at sove – den bliver det storslåede fokuspunkt i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt og åndbart stof, hvilket giver den et stilrent og rent udseende. Stoffet er ikke kun smukt, det er også holdbart, så du kan nyde denne seng i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl er højdejusterbar og giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Så kan du slappe af og nyde komforten på en helt ny niveau.

Skab en unik atmosfære i dit soveværelse med den farverige LED-strip. Du kan skifte mellem forskellige farver og skabe den perfekte stemning, der passer til dit humør eller behov for afslapning.

Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der giver en fantastisk støtte til din krop og tilpasser sig perfekt til din soveposition. Med denne madras kan du sige farvel til ubehagelige stød og støj, når du drejer og vender dig om natten.

For din ultimative komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den er lavet af blødt materiale, der føles behageligt mod din hud, og den sikrer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil ønske at returnere denne fantastiske seng.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der guider dig igennem den nemme montering. Et USB-stik er inkluderet, men du skal selv sørge for en 5 V USB-strømkilde for at drage fuld fordel af den funktion.

Med denne kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en fantastisk soveoplevelse, du får også et elegant og moderne møbel, der vil imponere enhver, der træder ind i dit soveværelse.

Kom og oplev den ultimative luksus, komfort og stil med vores kontinentalseng.

Scroll to Top